welkom

Max Bentum

Voorstellen

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, hoofdrichting Privaatrecht. Na een jaar militaire dienst vond in 1994 mijn beëdiging plaats als advocaat bij de rechtbank te Assen. Als advocaat heb ik jarenlang vele cliënten bijgestaan op verschillende rechtsgebieden. Ook ben ik regelmatig benoemd tot curator in faillissementen.

In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar een grote verzekeringsmaatschappij, waar ik eerst  enkele jaren werkzaam ben geweest als jurist. Daarna heb ik een managementrol vervuld binnen de expertisetak van de verzekeraar en was ik verantwoordelijk voor de teams brandexpertise, onderzoek, arbeidsdeskundige adviezen, letselschaderegeling en juridische dienstverlening aan de verschillende bedrijfsonderdelen.

Daarnaast heb ik diverse maatschappelijke functies vervuld, waaronder bestuursfuncties, lid tuchtcollege, voorzitter van een beroepscommissie en adviesorganen. Mijn huidige nevenfuncties kunt u vinden op deze site onder het kopje nevenfuncties.

Sinds september 2011 ben ik terug in de advocatuur om particulieren, bedrijven en verenigingen met raad en daad bij te staan. U kunt er op vertrouwen dat ik mij volledig inzet om uw belangen te behartigen.